Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Our story

About us

Planten op kantoor en in de horeca, inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Planten verminderen stress, maken productiever en creatiever. Zo hebben wij speciaal geselecteerde planten die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens luchtzuiverend of in te zetten zijn als ruimteverdeler. We adviseren u graag.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

Contact

Explore

Recente projecten

Direct jouw

Beplanting bestellen

Chicplants levert zowel grond planten (“normale planten”) als hydrocultuur planten. Deze twee beplantingssystemen hebben verschillende voor- en nadelen. Nadat je de keuze voor de vorm hebt bepaald, kijken we naar de vele plant en potsoorten die er zijn. Zoek je hippe, inspirerende beplanting? Dan is grondcultuur geschikter, omdat er simpelweg veel meer variëteit in het aanbod is. Wist je dat we van grondplanten een semi hydrosysteem met watermeter kunnen maken? Dan heb je het beste van beide werelden!

Weet je al precies wat je wilt en wilt je meer dan 5 objecten direct van onze site online bestellen? Vraag dan gerust vrijblijvend een korting aan.

Contact

Wil je liever

Planten advies op locatie?

Inspirerende interieurbeplanting middels prachtige plantenbakken en bijpassende kantoorplanten. Geen probleem, dan bekijken we samen de standplaatsen, meten we de afmetingen op, meten we de lichtwaarden met een LUX meter, kijken we naar de verschillende opties aan potten en planten aan de hand van boeken en afbeeldingen. Wij kijken ook naar de stijl van het kantoor en de gewenste uitstraling, zodat de beplanting ook echt iets doet voor jouw klanten en medewerkers. Je ontvangt van ons een stijladvies op maat met concrete combinaties van plant en pot en een prijsopgave. Indien het onderhoud goed te doen is en je wilt het zelf doen, zullen wij de vereiste informatie ook met jou delen en niet afschermen. Na plaatsing kan je ons altijd nog bellen voor advies en op vervangplanten ontvang je altijd korting. Indien jouw interieur te donker is, zijn wij eerlijk en zullen wij kunstplanten adviseren (deze kunnen ook bij ons besteld worden).

Bel nu voor een afspraak en advies op locatie: 0174 403 632 of stuur een e mail naar: info@chicplants.com.

Onderhoud verdeling

Veel interieurbeplanters leven met name van de opbrengsten uit het onderhoud. De hoogste kosten van interieurbeplanting zitten op lange termijn dus niet in de initiële aanschaf, maar in onderhoud.

Chicplants is wat dat betreft anders. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren door het hele land en zijn daarom niet afhankelijk van onderhoud. Veel van onze zakelijke klanten kiezen ervoor om zelf de planten te onderhouden. Voor advies of een stukje coaching kunnen ze altijd bij ons terecht als after sales service (gratis). Sommige klanten kiezen voor een grote beurt eens per drie maanden of halfjaar, maar vaak gaat het zo goed dat zelfs dat nog geen eens nodig is! Het is tenslotte ons werk om de juiste kantoorbeplanting op de juiste plek te plaatsen, wat het onderhoud sterk vereenvoudigt. Daarnaast zoeken wij de planten doorgaans altijd zelf uit, uit eigen kwekerij en inspecteren deze grondig voor levering, in tegenstelling tot vele webwinkels die hun toeleverancier direct laten leveren naar de eindgebruiker.

Echt geen groene vingers?
Wil je toch dat we af en toe alle planten goed nalopen en voorzien van extra voeding etc? Dan kunnen we op maat een onderhoudscontract opstellen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contact

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!