Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Bestellen bij Chicplants is gemakkelijk en veilig!

Bestellen is eenvoudig bij Chicplants. Al onze prijzen op de webshop zijn inclusief BTW, bezorging in Nederland is inbegrepen. België heeft wel meerkosten maar deze gelden per hele bestelling (dus niet per artikel). Op de Waddeneilanden bezorgen wij ook, de kosten bedragen € 75,00.

Je kunt bij ons zowel kant en klare combinaties bestellen, losse planten en potten of jouw eigen combinatie samenstellen. Indien je tegelijkertijd een plant en pot bij ons bestelt, maken wij deze kosteloos voor je op, als service.

Stap voor stap
Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op “in winkelwagen”. Hierna zie je een samenvatting van de door jou geselecteerde producten en de prijzen. Dan kun je kiezen om te bestellen als gast zonder een account aan te maken of een account aan te maken. Dit geeft het voordeel dat als je jouw bestelling niet afmaakt, je een uur later of een dag later weer kunt inloggen en jouw bestelling niet opnieuw hoeft aan te maken. Kies je voor direct afrekenen, dan kom je in onze one step check out terecht; je hoeft slechts een beperkt aantal gegevens in te vullen op één overzichtelijke pagina. Op deze pagina kun je jouw favoriete betaalmethode kiezen. Ben je klaar, dan kies je voor “nu betalen” en wordt jouw bestelling vastgelegd.

Kan ik bij Chicplants ook een spoedbestelling doen?

Dit is zeker mogelijk, maar neem voor dat je je bestelling plaatst even telefonisch contact met ons op. Dan kijken wij of we aan jou wensen kunnen voldoen en of daar eventueel extra kosten aan verbonden zijn. Telefoonnummer: 0174 403 632

 

Betalen: betaal veilig met jouw favoriete betaalmethode

Chicplants maakt voor de betalingsservice gebruik van de diensten van Mollie (www.mollie.com), één van de grootste Nederlandse betalingsproviders voor webwinkels. Zowel onze one-step check out pagina als het betalingssysteem is beveiligd. Je kunt dit zien aan het slotje van de beveiligde SSL verbinding op de one-step check out en betalingspagina’s.

Betaal met iDeal
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. iDEAL is direct gekoppeld aan jouw eigen, vertrouwde internetbankier-programma, of je nu klant bent van ING, Rabobank, ABN AMRO of een andere bank. Je betaalt op de vertrouwde manier die je al kent, zonder te hoeven registreren of een account aan te hoeven maken.

Betaal met Credit Card (Master, Visa, Maestro)
Betaal veilig met jouw Master, Visa of Maestro credit card. Deze betalingen verlopen in een beveiligde omgeving en worden verzorgd door Mollie. Jouw betaling is ten name van Chicplants. Jouw bank kan om de gebruikelijke verifiëring per Random Reader of e-Identifier etc. vragen.

Betaal op rekening (bankoverschrijving)
Indien je op rekening koopt, krijg je de factuur toegestuurd per e mail. Deze dien je binnen 14 dagen te voldoen. Deze bestellingen kan je via een aan te maken account doen op de Chic Business pagina.

Betaal met Paypal
Ook dit gebeurt op verantwoorde wijze via een beveiligde verbinding. Indien je al een Paypal gebruiker bent, hoef je geen account aan te maken. Gebruikt je Paypal voor de eerste keer, dan dien je wel een account aan te maken. Indien je de volgende keer weer een aankoop doet bij Chicplants, of bij één van de vele andere webwinkels die PAYPAL als betalingsmogelijkheid aanbieden, hoef je niet weer te registreren. Je kunt dan lekker snel betalen zonder opnieuw allerlei privacy gevoelige bankgegevens in te hoeven voeren. Paypal draagt zorg voor de veilige opslag, zoals in een kluis, van jouw data (voor meer informatie, zie www.paypal.nl)

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!