Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Retourneren

Ben je toch niet blij met je bestelde producten bij Chicplants? Je kunt de losse potten naar ons terug sturen. De planten alleen niet. Versproducten, zoals binnenplanten en hydrocultuurplanten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat deze kunnen bederven binnen de bedenktermijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Terugsturen
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk (per e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Doe dit voordat de herroepingstermijn is verstreken -binnen 14 dagen nadat jij of een door jou aangewezen derde (niet de vervoerder) de bestelling heeft ontvangen. Gebruik wel de geleverde doos van de pot, want deze doos is erop gericht de kans op beschadiging tijdens het vervoer zo veel mogelijk te beperken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Let op, onze producten zijn vaak groter en zwaarder en zijn dus wel duurder om terug te sturen.

Terugbetalen
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk iets anders wilt. We kunnen je alleen aansprakelijk stellen voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!