Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Chicplants

Altijd Stijlvol

Chicplants staat voor kwaliteitsgroen: prachtige en bijzondere planten uit eigen kwekerij, een eigen collectie luxe potten en heel veel service. Bij ons kan je zowel losse planten, losse potten en kant en klare combinaties van plant en pot bestellen, voor thuis of op kantoor. Laat je inspireren door onze unieke combinaties, of stel met het grootste gemak jouw eigen combinatie samen in de pot+plant configurator.

Chicplants heeft de meest exclusieve collectie planten en potten en is daarin onderscheidend. Ook kan je ons bezoeken; wij werken samen met Van der Arend Tropical Plantcenter. Met meer dan 30 jaar aan ervaring, is er een specialistische kennis van planten en bomen opgebouwd. Ons kantoor en showroom zijn gevestigd aan de Lange Broek weg 17 in Naaldwijk.

Our story

Geschiedenis met van der Arend

Van der Arend Tropical Plantcenter is een internationaal begrip. Van der Arend Tropical Plantcenter importeert en acclimatiseert (sub)tropische planten en bomen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring en door te werken met eigen mensen, is er een specialistische kennis van planten en bomen opgebouwd. Wij kunnen u voor elke plek in en om het huis een passend advies geven. Door ons zeer brede assortiment, kunnen wij u altijd van de mooiste planten en bomen voorzien.

Met eigen kwekerijen in zowel Nederland als in het buitenland is er een continue voorraad van planten en bomen beschikbaar. Wekelijks arriveren er meerdere zeecontainers op de locatie in Naaldwijk. De planten en bomen worden na binnenkomst gekeurd, waarna ze kunnen acclimatiseren voordat ze verder gaan naar de consument.

Kwaliteit is gelijk aan continuïteit. Dit zorgt voor een duurzame relatie met toeleveranciers en afnemers welke is gebaseerd op productkwaliteit, een uitgebreid assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij wensen je veel plezier toe op onze webshop en bel of mail gerust indien je vragen hebt naar info@chicplants.com of 0174 403 632.

Contact

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!