Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Verzenden en bezorgen met zorg!

Wij werken alleen met een gespecialiseerde bezorgdienst waarbij de producten handmatig gesorteerd worden en niet over een lopende band gaan. Voorafgaand aan de bezorging nemen wij contact op, behalve bij kleine pakketjes. Bij de bestelling kan je verzoeken mbt de bezorging doorgeven, waar mogelijk houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.

Bezorging tot aan de deur. Anders? Laat het ons weten.
Bezorging is tot aan de deur begane grond; waar mogelijk ivm tijd en gewicht helpt de chauffeur, maar hij of zij is het niet verplicht. Indien je zeker wilt zijn van bezorging op etage, is dat op aanvraag mogelijk tegen meerkosten. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met locatie, product en locatie, dan kunnen wij je de meerkosten offreren. De bezorgtijd kan dan wat langer zijn.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Onze standaard levertijd is 1 tot 5 werkdagen voor Nederland, België en Duitsland. Op de Waddeneilanden bezorgen wij ook, neem hiervoor contact met ons op, er zitten wel meerkosten aan verbonden. Bij vorst kan de levering van planten wat langer duren. Mochten wij je niet thuis treffen en kan er niet bij de buren bezorgd worden, dan kan het zijn dat aan een tweede bezorgpoging kosten verbonden zijn.

Express delivery
We kunnen ook de volgende dag al leveren, mits de bestelde planten en potten voorradig zijn. Neem hiervoor contact met ons op, de bezorgkosten kunnen wel hoger uitvallen.

Kan ik een plant of pot cadeau doen en op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan! Een mooie plant of pot is een heel leuk en origineel cadeau met een stukje schoonheid en emotie. Indien je deze als verrassing wilt laten bezorgen, vul je op de check out pagina bij het bezorgadres het adres in waar je het cadeau wilt laten bezorgen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een wens of felicitatie bij te sluiten, zonder extra kosten. Je kunt je persoonlijke boodschap invullen op onze check out pagina, onder het kopje “Overige informatie” in het opmerkingen vak achterlaten.

 

Bezorgkosten

Overzicht bezorgkosten binnen Nederland:
Wij bezorgen binnen Nederland gratis. Op de Waddeneilanden bedragen de bezorgkosten € 75,00

Overzicht bezorgkosten België:
Voor verzendingen naar België gelden de volgende tarieven, onderverdeeld in 3 zones.
Zone 1: € 19,95
1000 t/m 3999
9000 t/m 9999

Zone 2: € 29,95
4000 t/m 4699
5000 t/m 5399
6000 t/m 6399
7000 t/m 8999

Zone 3: € 39,95
4700 t/m 4999
5500 t/m 5699
6400 t/m 6999

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!