Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Hudson Restaurant Den Haag Zuid | Restaurant & Events

In 2020 heeft Hudson een nieuw restaurant in Den Haag Zuid geopend. Dit onwijs grote restaurant kan maar liefst 400 man ontvangen. Al bij binnenkomst voel je de sfeer en krijg je een warm en welkom gevoel. Buiten de olijfbomen werd er ons gevraagd of wij exclusieve en grote bomen konden leveren. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben een onwijs gaaf resultaat kunnen neerzetten. De bomen die uit eigen kas komen, een kas van 12 meter hoogte, hebben wij direct kunnen neerzetten in het restaurant.

Binnen Hudson hebben we gekozen voor de Caryota boom van 4,5 meter hoogte, we hebben voor 2 grote bomen gekozen om de ruimte symmetrisch te laten lijken en om van de bomen echte Eye-catchers te kunnen maken. Zoals op de foto te zien een onwijs gaaf eindresultaat met mooie aparte bladeren!

Wil jij nou ook zulke gave grote bomen bij jouw bedrijf hebben of ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis/restaurant totaal kan invullen? Neem vrijblijvend Contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!