Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Villa in Naarden

Bij Chic zijn we natuurlijk gek op interieur- en tuininrichting. Er is niets fijners dan een huis dat klopt. Een plek waar jij je fijn voelt. Planten zijn een belangrijk onderdeel hiervan. Wij zorgen regelmatig voor de beplanting van woningen.

Recent hebben wij voor een prachtige villa in Naarden de kamerplanten verzorgd, waaronder een bijna 5 meter hoge palmboom, bijna 4 meter hoge strelitzia en diverse andere binnenplanten. Het tropische karakter van deze planten is een perfecte match met dat de moderne, maar warme uitstraling van de woning. Ze zorgen voor een statement, zonder dat deze afleiden van het detailwerk dat in de woning te zien is.

Wil jij ook dat jouw huis helemaal wordt aangekleed met planten? Neem vrijblijvend Contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!