Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Het kantoor van Red Bull Nederland

Vanuit Chic verzorgen we regelmatig de beplanting van kantoorruimtes, waaronder het mooie kantoor van Red Bull Nederland.

De grote open ruimtes zijn voorzien van prachtige, tropische planten zoals grote alocasia’s (olifantsoor), strelitzia’s en palmen. In de meeting-ruimtes zijn palmen geplaatst in grote, ruige potten die de industriële stijl van het gebouw aanvullen. Daarnaast vind je in de kantine een groene wand met kunstplanten, waartussen de Red Bull commercials op de tv’s afgespeeld worden.

Een kantoorruimte is natuurlijk bedoeld om productiviteit en creativiteit te stimuleren en ervoor te zorgen dat teamleden zich thuisvoelen. Planten mogen in een kantoorruimte dus zeker niet ontbreken. Naast het feit dat deze groene planten een echte statement in de ruimte maken, zijn ze namelijk ook nog eens luchtzuiverend.

Alle planten zijn geleverd met watermeter, waardoor de planten makkelijk te onderhouden zijn.

Wil jij nou ook zulke gave grote bomen bij jouw bedrijf hebben of ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis/restaurant totaal kan invullen? Neem vrijblijvend Contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!