Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

De heerlijke tijd van thuis cocoonen is begonnen. Dekentje, warme drankjes, een gezellig jazzy deuntje op de achtergrond. Dat wordt weer ultiem genieten. Zeker als jouw interieur sfeervol bijdraagt aan de kerstsfeer. Hoe je dat doet? Laat je inspireren met ons kerstdossier.

KERST VOOR ALLE ZINTUIGEN
Het oog wil ook wat. Vul je huis dit jaar daarom niet alleen met muziek en nepsneeuw, maar vooral ook met planten. Van een twinkelende kerstboom gevuld met.. jawel, planten, een overweldigend plantenboeket tot aan een botanische backdrop voor je kerstsok. Geloof ons als we zeggen dat met planten de kerst nog sfeervoller wordt.

GEVEN IS LEUKER DAN KRIJGEN
Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Toch? Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om te geven! Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: cadeaus inpakken met planten. Maar het allerleukste om te geven is natuurlijk een dikke pakkerd aan jouw crush. Die geef je uiteraard onder de maretak.

LAAT JE INSPIREREN
Bekijk de video en laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid maar vooral heel veel kerst! Krijg je er geen genoeg van? Surf naar onze Instagrampagina voor nog veel meer bloemeninspiratie.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!