Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Kantoorbeplanting bij SIG in Waalwijk

Een nieuw kantoor is pas echt compleet met mooie planten. SIG Technische IsolatieSpecialist is verhuisd naar een nieuw pand. Onze personal plant shoppers zijn gevraagd om de kantoorbeplanting te verzorgen. Het nieuwe kantoor heeft een rustige, open uitstraling met veel ramen, houttinten en licht. Aan ons de taak om planten te zoeken die deze uitstraling complimenteren.

We hebben ervoor gekozen om diverse soorten palmen te gebruiken, aangevuld met o.a. mooie grote Strelitzia Augusta’s. Je kunt denken aan onder andere de Kentia palm en Carlludovica palm. Deze laatste staat onder andere als een echte eye-catcher opgesteld in de welkomshal en de gang (in een grote variant), terwijl de kleinere planten juist tussen de werkplaatsen in zijn geplaatst om te zorgen voor meer productiviteit en inspiratie.

Wist jij dat de concentratie van werknemers verbetert? Daarnaast reduceren planten stress. Planten zijn dus zeer effectief om in het kantoor te plaatsen.

Ben jij op zoek naar een partij die de beplanting van jouw kantoor kan realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt je graag verder. Wij verzorgen de kantoorbeplanting bij verschillende bedrijven!

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!