Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Restaurant Volare Amsterdam

Afgelopen …. Opende Horecagroep 3WO uit Amsterdam haar 24e horecazaak Volare aan de Admiraal de Ruijterweg 79 te Amsterdam. Een horecazaak gericht op de Italiaanse keuken en met de charmes totaal voorzien van alle gemakken. Van een onwijs mooie open keuken tot een gaaf drankeneiland achter de bar. Bij Volare ontbreekt er niets.

Na een eerder project bij Bar Botanique in Amsterdam werden wij opnieuw benaderd door 3WO voor een beplanting van Volare, Binnen Volare hebben we gebruik gemaakt van veel verschillende kamerplanten soorten, dit omdat er onwijs veel licht in het restaurant schijnt door de grote ramen die zich aan de weg kant bevinden. Ook hebben we gebruik gemaakt van de kleine potmaten, normaliter doen we dit niet veel maar wij zeggen altijd “kan niet, bestaat niet” ook hier hebben we een onwijs mooie en vernieuwende twist aan mogen geven!

Wil jij nou ook zulke gave grote bomen bij jouw bedrijf hebben of ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis totaal kan invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!