Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Hotel “the College” Amsterdam

Een vernieuwde ruimte is pas echt vernieuwd als zich daar nieuwe planten bevinden. The College Hotel Amsterdam vernieuwde een bijgebouw genaamd “Mondi At The River” een gaaf gebouw met een rustige maar vooral nette uitstraling. Door de uitstraling die de ruimte had en rustige uitstraling, was het aan ons de taak om hier invulling aan te geven.

We hebben ervoor gekozen veel diversen planten te gebruiken. Een mix van diversen palm soorten, aangevuld met verschillende soorten strelitzias. Ook hebben we gebruik gemaakt van de Carludovica Palm deze eye-catchers zult je niet over het hoofd zien wanneer je deze prachtige ruimte binnenkomt. Ook onze lagere planten zijn niet te missen, onder de bar hebben wij verschillende soorten planten tot 90-100cm verwerkt!

Het walhalla van rust als je deze ruimte binnenwandelt geeft een euforisch gevoel, de combinatie van de omgeving en de sfeer die er hangt voel je je direct vrij en rijk, de planten geven de kamer een extra gevoel van warmte. Dit omdat het niet to-much is maar precies goed, op de foto’s goed te zien hoe de planten tot hun recht komen in deze geweldige ruimte!

Ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis/hotel totaal kan invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!