Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Helling 7 Amsterdam

Afgelopen November opende Helling 7 haar schuifdeuren, een restaurant wat zich bevindt bij het terrein van Damen Shipyard, gelegen aan de scheepswerf in Amsterdam. Het restaurant is gemaakt van oude gerestaureerde onderdelen van schepen en dit is dan ook terug te zien, de pilaren, oude bedieningspanelen. Aan niks ontbreekt het bij helling 7.

Voor dit toffe restaurant kregen wij de vraag of wij een invulling konden geven betreft het groen, natuurlijk konden wij dit! Na een eerste afspraak op locatie en het bekijken naar de mogelijkheden qua lichtval en warmte hebben wij een mooie invulling hieraan kunnen geven. Gekozen voor de Areca palm die de sfeer heel comfortabel maakt, samen met onze Oyster Imperial Brown lijn past is dit een toffe combinatie. Buiten dat we 2 mooie palm combinaties geleverd hebben, hebben we een hele mooie bak van ongeveer 4,5 meter mogen invullen. Hier hebben we gekozen voor kleine groene kamerplanten om de sfeer in het midden van het restaurant op te vrolijken.

Belangrijk bij zo’n gave palm met bijpassende pot? Combineer deze dan snel in onze eigen combinator tool!

Ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis totaal kan invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!