Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Fysiopraktijk JPT Personal Training & Coaching Naaldwijk

Een nieuwe verdieping is pas nieuw wanneer de groene kamerplanten erin staan!

In Juni 2021 kregen wij van JPT Personal Training & Coaching een aanvraag om een nieuwe verdieping te beplanten, planten stralen een gevoel van rust uit, dat gevoel krijg je ook wanneer je de kamers van de praktijk binnenwandelt. De kleur combinaties van de muren van de praktijk  gecombineerd met bijpassende planten en potten geven een rustige maar vrolijke sfeer.

We hebben binnen JPT ervoor gekozen om verschillende kamerplanten te gebruiken. Strelitzia’s, Monstera’s, Kentia’s en vele andere kamerplanten. Doordat de licht inval goed is en de planten voornamelijk in de middag hun zonlicht krijgen groeien de planten snel. We hebben er daarom ook voor gekozen om over een medium maat van te nemen in plaats van de grootste. Omdat onze planten in grotere potten gepoot worden krijgen zij ruimte om te groeien, hierdoor is het niet altijd verstandig meteen de grootste te nemen omdat deze eruit kunnen groeien. Alle planten zijn gepoot in potten die passen binnen de stijl van de praktijk, voornamelijk de Imperial brown en White  serie.

Behandeld worden in een ruimte vol rust en groene kamerplanten wie wil dat nou niet? Bij JPT ben jij aan het juiste adres!

Ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis totaal kan invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!