Gratis oppotservice & watermeter bij aankoop van een potplantcombinatie

Amsterdam

Bar botanique Amsterdam

Ben jij binnenkort in Amsterdam-Oost? Dan is een bezoekje aan Bar Botanique Amsterdam zeker een aanrader. In deze prachtige bar kun je niet alleen heerlijk lunchen, dineren of borrelen maar ook genieten van alle mooie groene planten van Chicplants.

Werken in een omgeving van veel groen geeft je buiten rust ook een relaxt gevoel, de afgelopen jaren hebben wij meerdere keren Bar Botanique in Amsterdam mogen beplanten.

Ook is Bar Botanique lid van de horecagroep 3WO onder deze groep vallen 24 andere horecarestaurants die zich in Amsterdam bevinden, maar dit café staat erom bekend dat zij een trendy eetcafé zijn VOL met planten en bevindt zich in de dapperbuurt. Toen wij de aanvraag kregen zijn we direct gaan schakelen. De hoogte van het café gepaard met de kleine ruimtes was voor ons een uitdaging, maar waar wij om bekend staan “wij gaan geen uitdaging uit de weg”

Binnen Bar Botanique hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van heel veel verschillende planten. Omdat zij een goede lichtinval hebben konden we hier makkelijk meerdere soorten planten kwijt, wij houden er altijd rekening mee waar de plant komt te staan en of dit onder de juiste omstandigheden is zodat de plant het zo mooi en goed mogelijk doet.

Op de sfeerimpressies is te zien dat we gebruik maken van meerdere boom en plantsoorten. Strelitzia’s, bladplanten, veitchia’s, roebellini’s en nog vele meer.

Wil jij nou ook zulke gave grote bomen bij jouw bedrijf hebben of ben jij nog op zoek naar een partner die de beplanting van jouw kantoor/terras/tuin/huis totaal kan invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op, leg jouw idee/vraagstuk neer en een van onze personal plant shoppers helpt u graag verder.

 

Inspirerende interieurbeplanting

Op maat bij bedrijven

Planten op kantoor, in de horeca, etc. inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Bijna alle planten halen namelijk graag de chemische stoffen voor je uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler of sfeermaker.

Chicplants doet niet alleen indoor ruimtes indelen, maar ook voor buiten heeft het een uniek assortiment.

Chicplants adviseert jou met plezier; interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort, eventuele onderhoud.

Vele bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting.

@CHICPLANTS

Exclusieve kamerplanten en potten

Heb jij advies nodig met het uitkiezen van de juist pot of plant? Onze personal plant advisor helpt jou graag bij het uitkiezen van de juiste combinatie op maat!